Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกิตติยา ภิญโญen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T05:00:27Z-
dc.date.available2014-09-19T05:00:27Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 579.8 ก344ศen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523650en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35228-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectสาหร่ายเตาen_US
dc.subjectพรีไบโอติกen_US
dc.titleศักยภาพของพอลิแซ็กคาไรด์จากสาหร่ายเตา [Spirogyra neglecta (Hassall) Kiitzing] ในการใชเป็นพรีไบโอติก = Potentials of polysaccharides from Tao Tao [Spirogyra neglecta (Hassall) Kiitzing] for use as prebiotic / กิตติยา ภิญโญen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.