Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกียรติภูมิ กองจายen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:58:09Z-
dc.date.available2014-09-19T04:58:09Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 669.9652 ก617กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509789en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35098-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectซิงก์ออกไซดen_US
dc.subjectเอทานอลen_US
dc.titleการเตรียมและการหาลักษณะเฉพาะของซิงก์ออกไซด์วิสเกอร์สาหรับเอทานอลเซนเซอร์ = Preparation and characterization of zinc oxide whiskers for ethanol sensors / เกียรติภูมิ กองจายen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.