Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35089
Title: Production of Kapi from mungbeans and soybeans using isolated bacterial strains = การผลิตกะปิจากถั่วเขียวและถั่วเหลืองโดยใช้เชื้อแบคทีเรียที่แยกได้ / Suttida Wittanalai
Authors: Suttida Wittanalai
Authors: Suttida Wittanalai
Keywords: Soybeans as food;Soybeansproducts;Kapi
Issue Date: 2011
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2011
Gov't Doc #: Th 633.34 S967P
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509683
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35089
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.