Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhemmika Moonyoden_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:16Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:16Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 663.5 K45Oen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1491518en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34911-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectLiquorsen_US
dc.subjectCorn maltingen_US
dc.titleOptimum conditions for corn malting using in corn spirits production = สภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตมอลต์ข้าวโพดเพื่อใช้ในการผลิตเหล้าข้าวโพด / Khemmika Moonyoden_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.