Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSombat Kongwithtayaen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:12Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:12Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 547.23 S693Den_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1491175en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34906-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectPhenol oxidaseen_US
dc.subjectPlant enzymesen_US
dc.subjectOxidationen_US
dc.titleDevelopment of an enzymatic method for the determination of phenolic compounds using peroxidase from coccinia grandis voigt = การพัฒนาวิธีทางเอนไซม์สำหรับการหาปริมาณสารประกอบฟีนอลิกโดยการใช้เพอร์ออกซิเดสจากตำลึง / Sombat Kongwithtayaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.