Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34818
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรังสฤษฏิ์ คุณวุฒิen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:52:13Z-
dc.date.available2014-09-19T04:52:13Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 617.956 ร112คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1483069en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34818-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectวัสดุทดแทนกระดูกen_US
dc.subjectวัสดุเชิงประกอบen_US
dc.subjectโครงสร้างจุลภาคen_US
dc.subjectไฮดรอกซีอะพาไทต์en_US
dc.titleโครงสร้างและสมบัติเชิงกลของวัสดุผสมไฮดรอกซีอะพาไทต์กับแป้งข้าวเจ้า = Structure and mechanical properties of Hydroxyapatite-Nonglutinous rice starch composites / รังสฤษฏิ์ คุณวุฒิen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.