Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรชัย จันตาen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:51:54Z-
dc.date.available2014-09-19T04:51:54Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 660.6 พ172ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1479445en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34785-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectออร์กาโนฟอสเฟตen_US
dc.titleผลของสารประกอบออร์แกโนฟอสเฟตต่อกิจกรรมการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและปฏิกิริยาเพอร์ออกซิเดชันของลิปิดในผลลำไย = Effect of Organophosphate compounds on antioxidant activity and lipid perioxidation in longan fruits / พรชัย จันตาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.