Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34622
Title: กิจกรรมต้านออกซิเคชันและปริมาณสารต้านออกซิเดชันบางชนิดในผลมะเขือ = Antioxidant activity and some antioxidant contents in eggplant fruits / ชนิกาญจน์ จันทร์มาทอง
Authors: ชนิกาญจน์ จันทร์มาทอง
Authors: ชนิกาญจน์ จันทร์มาทอง
Keywords: ออกซิเดชัน;ชีววิทยา -- การทดลอง
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 541.393 ช153ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466722
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34622
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.