Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34594
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัมปนาท สุขนิตย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:49:44Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:49:44Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 583.74 ก116ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465931 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34594 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลือง -- กายวิภาค | en_US |
dc.subject | ออกซิเดชัน | en_US |
dc.title | กิจกรรมต้านออกซิเดชันและปริมาณสารต้านออกซิเดชันบางชนิดในเมล็ดถั่วเหลือง (Glycine max L.) ที่กำลังงอก = Antioxidant activity and some antioxidant contents in germinating soybean (Glycine max L.) Seeds / กัมปนาท สุขนิตย์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0452ks_tpg.pdf | 499.12 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_abs.pdf | 491.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0452ks_con.pdf | 501.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch1.pdf | 482.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch2.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch3.pdf | 563.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch4.pdf | 582.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch5.pdf | 631.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_ch6.pdf | 456.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_bib.pdf | 514.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452ks_app.pdf | 817.14 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.