Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34574
Title: Preparation and study on red yeast rice prepared from glutinous rice using Monascus purpureus Isolated from Chinese Traditional red yeast rice = การเตรียมและการศึกษาข้าวแดงที่เตรียมจากข้าวเหนียวโดยเชื้อ Monascus purpureus ที่แยกจากข้าวแดงพื้นบ้านของจีน / Em-on Chairrote
Authors: Em-on Chairote
Authors: Em-on Chairote
Keywords: Red rice;Biotechnology
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 660.6 E54P
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459611
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34574
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.