Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34573
Title: Isolation and screening of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from fermented meat products = การคัดแยกและการตรวจคัดเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกที่สามารถสร้างแบคเทอริโอซินได้จากผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมัก / Janejira Chaiyana
Authors: Janejira Chaiyana
Authors: Janejira Chaiyana
Keywords: Lactic acid bacteria;Bacteriocins
Issue Date: 2008
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008
Gov't Doc #: Th 579.3 J33I
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459241
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34573
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.