Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34572
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorApinun KanpiengJaien_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:27Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:27Z-
dc.date.issued2008en_US
dc.identifier.govdocTh 572.7 A642Oen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459240en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34572-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008en_US
dc.subjectBiotechnologyen_US
dc.subjectEnzymesen_US
dc.titleOptimal conditions for production and characterization of phytase from bacteria isolated from hot spring = สภาวะที่เหมาะสมเพื่อการผลิตและการหาลักษณะเฉพาะของเอนไซม์ไฟเตสจากแบคทีเรียที่แยกจากน้ำพุร้อน / Apinun KanpiengJaien_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.