Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรรณาภา ยาวิชัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:49:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:49:16Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.3318 ว177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459058 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34555 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ข้าว -- การกลายพันธุ์ | en_US |
dc.subject | ข้าว | en_US |
dc.subject | การกลายพันธุ์ | en_US |
dc.title | การหาลักษณะเฉพาะของข้าวปทุมธานี 1 (Oryza sativa L. cv. Patumthanee 1) พันธุ์กลาย ที่ถูกชักนำการกลายพันธุ์ด้วยลำไอออนพลังงานต่ำ = Characterization of Patumthanee 1 Rice (Oryza sativa L. cv. Patumthanee 1) Mutants induced by low energy ion beam / วรรณาภา ยาวิชัย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol1051wy_tpg.pdf | 593.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_abs.pdf | 491.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol1051wy_con.pdf | 489 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch1.pdf | 479.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch2.pdf | 800.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch3.pdf | 892.25 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch4.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch5.pdf | 582.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_ch6.pdf | 469.07 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_bib.pdf | 541.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1051wy_app.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.