Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34513
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนภัสพร พันธุ์ทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:48:50Z-
dc.date.available2014-09-19T04:48:50Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 628.357 น1611กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1455752en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34513-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectน้ำเสีย -- การบำบัด -- วิธีทางชีวภาพen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectไขมันen_US
dc.subjectน้ำมันen_US
dc.titleการสลายไขมันจากกระบวนการผลิตปลาส้มโดยแบคทีเรียที่สลายลิพิดและการประยุกต์เพื่อการบำบัดน้ำเสีย = Degradation of fat from fermented fish production process by lipid-degrading bacteria and its application for wastewater treatmant / นภัสพร พันธุ์ทองen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.