Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฐิติกานต์ ปัญโญใหญ่en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:48:26Z-
dc.date.available2014-09-19T04:48:26Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 579.8 ฐ343กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447470en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34474-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectออกซิเดชันen_US
dc.subjectวิทยาสาหร่ายen_US
dc.subjectสาหร่าย -- กายวิภาคen_US
dc.titleกิจกรรมต้านออกซิเดชันของสาหร่ายเตา Spirogyra neglecta (Hassall) Kutzing = Antioxidant activity of Tao, Spirogyra neglecta (Hassall) Kutzing / ฐิติกานต์ ปัญโญใหญ่en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.