Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุปราณี จอมแจ้งen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:48:23Z-
dc.date.available2014-09-19T04:48:23Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 547.71 ส457ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447465en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34469-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectน้ำมันหอมระเหยen_US
dc.subjectกระชายดำen_US
dc.subjectขมิ้นen_US
dc.titleปริมาณน้ำมันหอมระเหยจากเหง้ากระชายดำ (Kaempferia parviflora Wall.ex Bak.) และขมิ้นดำ (Curcuma aeruginosa Roxb.) (Zingiberaceae) ที่อายุการเก็บเกี่ยวแตกต่างกัน = Quantities of essential oils from Rhizomes of Kaempferia parviflora Wall.ex Bak. and Curcuma aeruginosa Roxb. (Zingiberaceae) at different harvesting times / สุปราณี จอมแจ้งen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.