Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34444
Title: Assessment of immunity stimulating capacity and meat, egg qualities of hybrid tuptim tilapia ND56 (Oreochromis SP.) fed on Raw Spirulina = การประเมินความสามารถการกระตุ้น การสร้างภูมิคุ้มกัน และคุณภาพเนื้อ ไข่ของปลาทับทิบลูกผสมเอ็นดี 56 ที่เลี้ยงด้วยสาหร่าย สไปรรูลินาสด / Jongkon Promya
Authors: Jongkon Promya
Authors: Jongkon Promya
Keywords: Immunization;Food -- Quality
Issue Date: 2008
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008
Gov't Doc #: Th 571.96 J79A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447051
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34444
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.