Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34399
Title: การประเมินคุณค่าทางโภชนาการและสารต้านโภชนะในวัสดุเหลือทิ้งจากการทำน้ำเสาวรส = Evaluation of nutritional values and anti-nutritional factors in wastes from passion fruit juice production / ณัชชา บุญล้อม
Authors: ณัชชา บุญปลื้ม
Authors: ณัชชา บุญปลื้ม
Keywords: โภชนาการ;เทคโนโลยีชีวภาพ
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 572.4 ณ112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1429252
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34399
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.