Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรณ์ ดอนชัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:45:36Z-
dc.date.available2014-09-19T04:45:36Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 583.96 ว174กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416846en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34253-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectปิ้งขาว (พืช)en_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.titleการตรวจสอบทางเคมีของผลปิ้งขาว = Chemical examination of the fruit of Clerodendrum glandulosum Lindl. / วรณ์ ดอนชัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.