Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชนภา โคตะบิน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:45:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:45:32Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 581.634 น425ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415916 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34245 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ยูจีนอล | en_US |
dc.subject | ผักกาดกวางตุ้ง -- เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.subject | เมล็ดพันธุ์ -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | โรคเกิดจากเชื้อราในเครื่อง | en_US |
dc.title | การใช้ยูจีนอลในการเคลือบเมล็ดพันธุ์ผักกาดกวางตุ้ง (Brassica chinensis L.) = Usage of eugenol in coating of pakchoi (brassuca cgubebsus L.) seed for fungal inhibition / นุชนภา โคตะบิน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0350nk_tpg.pdf | 453.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_abs.pdf | 467.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0350nk_con.pdf | 443.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch1.pdf | 466 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch2.pdf | 932.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch3.pdf | 658.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch4.pdf | 6.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch5.pdf | 650.21 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_ch6.pdf | 448.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_bib.pdf | 533.52 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0350nk_app.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.