Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรรณา ทองมณี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:45:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:45:28Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.3 ว177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415911 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34240 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | ถัวเหลืองหมัก | en_US |
dc.subject | กรดแกมมาพอลิกลูตามิก | en_US |
dc.title | การคัดแยกและการคัดเลือกเชื้อแบคทีเรียจากถั่วเน่าที่สามารถย่อยสลายกรดแกมมาพอลิกลูตามิก = Isolation and selection of Bacteria from Thua-nao capable of degrading gramma polyglutamic acid / วรรณา ทองมณี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0250wt_tpg.pdf | 179.31 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_abs.pdf | 207.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0250wt_con.pdf | 175.16 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch1.pdf | 176.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch2.pdf | 750.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch3.pdf | 251.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch4.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch5.pdf | 228.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_ch6.pdf | 171.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_bib.pdf | 232.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0250wt_app.pdf | 441.31 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.