Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34231
Title: การคัดกรองแบคทีเรียสร้างสปอร์ที่สามารถผลิตสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพจากถั่วเหลืองหมักอาหารพื้นบ้านในภาคเหนือ = Screening of spore forming bacteria capable of producing bioactive compounds from traditionally fermented soy-bean in Northern Thailand / กนกศรี สมฤทธิ์
Authors: กนกศรี สมฤทธิ์
Authors: กนกศรี สมฤทธิ์
Keywords: แบคทีเรีย -- การแยก;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ;ถั่วเหลืองหมัก
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว/ภน 579.3 ก151ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415899
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34231
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.