Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34115
Title: ผลของแสง เอทีฟอน และกรดแอบไซซิกต่อปริมาณแอนโทไซยานินและแอกทิวิตีของฟีนิลอะลานีน แอมโมเนีย-ไลเอส ในเปลือกผลมะม่วงพันธุ์มหาชนกระหว่างการเจริญของผล = Effects of light, ethephon and abscisic acid on anthocyanin content and phenylalanine ammonia-lyase activity in Mahajanaka mango fruit skin during fruit development / ยุทธนา จันทร์ชารา
Authors: ยุทธนา จันทร์ชารา
Authors: ยุทธนา จันทร์ชารา
Keywords: มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก;แสง;กรดแอบไซซิก;แอนโนไซยานิน;แอกทิวิตี;ฟีนิลอะลานีน แอมโมเนีย-ไลเอส
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 634.44 ย444ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1399693
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34115
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.