Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิศากร สุวรรณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:39:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:39:22Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 น382ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363301 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33924 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | เปลือกลิ้นจี่ | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | สารเคลือบผิว | en_US |
dc.title | ผลของวัสดุเคลือบผิวต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลและการสูญเสียน้ำหนักของผลลิ้นจี่ = Effect of coating materials on controlling of browning and weight loss in lychee fruit / นิศากร สุวรรณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0348ns_tpg.pdf | 559.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_abs.pdf | 150.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0348ns_con.pdf | 126.12 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch1.pdf | 108.31 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch2.pdf | 545.42 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch3.pdf | 170.2 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch4.pdf | 5.13 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch5.pdf | 221.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_ch6.pdf | 94.14 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_bib.pdf | 150.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0348ns_app.pdf | 89.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.