Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริลักษณ์ อัตระผดุงen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:38:40Z-
dc.date.available2014-09-19T04:38:40Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 663.49 ส373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1355537en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33850-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectไวน์ข้าวen_US
dc.subjectไวน์en_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleการออกแบบกระบวนการหมักไวน์ข้าวเพื่อเป็นวัตถุดิบในการผลิตมิริน = Process design for the fermentation of rice wine as a raw material in Mirin production / สิริลักษณ์ อัตระผดุงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.