Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYuth Kasinubolen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:38:28Z-
dc.date.available2014-09-19T04:38:28Z-
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.govdocTh 660.634 Y95Men_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1353484en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33834-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2004en_US
dc.subjectFeedsen_US
dc.subjectXylanasesen_US
dc.subjectEnzymesen_US
dc.titleMedium optimization for production and characterization of purified Xylanase from thermophilic fungus Thermoascus aurantiacus SL16W = การหาสูตรอาหารที่เหมาะสมต่อการผลิตและศึกษาสมบัติเอนไซม์ไซลาเนสบริสุทธิ์จากเชื้อราที่เจริญในอุณหภูมิสูง Thermoascus aurantiacus SL 16W / Yuth Kasinubolen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.