Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนงลักษณ์ สายเทพen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:37:13Z-
dc.date.available2014-09-19T04:37:13Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 579.35 น127กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340540en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33719-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.subjectแหนมเห็ดนางรม -- การผลิตen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleการคัดเลือกแลคติคแอสิดแบคทีเรียสำหรับการผลิตแหนมเห็ดนางรม = Selection of lactic acid bacteria for making fermented oyster-mushroom / นงลักษณ์ สายเทพen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.