Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกศินี ทศวารจันทราen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:36:21Z-
dc.date.available2014-09-19T04:36:21Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 573.679 ก583ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1324224en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33630-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectต่อมน้ำนมen_US
dc.subjectน้ำนมen_US
dc.subjectหนูขาวen_US
dc.subjectรากมะละกอen_US
dc.titleผลของผงรากมะละกอต่อต่อมน้ำนมของหนูขาว / เกศินี ทศวารจันทราen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.