Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33466
Title: การผลิตเอนไซม์โปรติเอสในอาหารจากกากมัสตาร์ดโดยแบคทีเรียที่แยกได้ / กัญญา ปรีชาศุทธิ์
Authors: กัญญา ปรีชาศุทธิ์
Authors: กัญญา ปรีชาศุทธิ์
Keywords: โปรติเอส;เอนไซม์;กากมัสตาร์ด;แบคทีเรีย
Issue Date: 2544
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544
Gov't Doc #: ว 660.634 ก113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1304143
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33466
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.