Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมธุรส ชัยหาญen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:34:35Z-
dc.date.available2014-09-19T04:34:35Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 579.3 ม144กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1304097en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33454-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectไคติเนส -- การผลิตen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectเปลือกกุ้งen_US
dc.titleการผลิตไคติเนสจากแบคทีเรียโดยการหมักบนอาหารแข็งเปลือกกุ้ง / มธุรส ชัยหาญen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.