Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33272
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กฤช ตรองจิตต์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:32:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:32:23Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 660.634 ก912ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283123 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33272 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | ไฮโดรเลส | en_US |
dc.subject | เชื้อรา | en_US |
dc.subject | มัสตาร์ด | en_US |
dc.subject | กากมัสตาร์ด | en_US |
dc.title | การคัดเลือกสายพันธุ์ Aspergillus เพื่อผลิตไฮโดรเลสบางชนิดจากการหมักกากมัสตาร์ด / กฤช ตรองจิตต์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot0344kt_tpg.pdf | 65.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_abs.pdf | 84.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot0344kt_con.pdf | 286.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_ch1.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_ch2.pdf | 442.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_ch3.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_ch4.pdf | 268.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_bib.pdf | 274.73 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0344kt_app.pdf | 146.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.