Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32834
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชนิกานต์ คุ้มนก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:25:01Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:25:01Z | - |
dc.date.issued | 2539 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 572.7 ช153ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186476 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32834 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539 | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | เชื้อรา | en_US |
dc.title | สภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตเอนไซม์แอลฟาแมนโนซิเดส จากเชื้อราไอโซเลท AD-3S บนอาหารแข็ง / ชนิกานต์ คุ้มนก | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0539ck_abs.pdf | 120.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.