Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุเทพ เนตรแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:22:12Z-
dc.date.available2014-09-19T04:22:12Z-
dc.date.issued2523en_US
dc.identifier.govdocว 664.55072 ส454กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104725en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32560-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2523en_US
dc.subjectน้ำส้มสายชู -- วิจัยen_US
dc.titleการตรวจสอบคุณภาพทางเคมีของน้ำส้มสายชูที่วางขายตามท้องตลาด = The Determination of chemical quality of commercial vinegar / สุเทพ เนตรแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.