Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32423
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัลยา วงศ์สินอุดม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:20:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:20:38Z | - |
dc.date.issued | 2520 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 572.7 ก117ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104325 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32423 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2520 | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | สับปะรด | en_US |
dc.subject | อนินทรียเคมี | en_US |
dc.subject | โปรตีน | en_US |
dc.title | การแยกและการศึกษาคุณสมบัติของเอ็นไซม์จากสัปะรดที่สามารถย่อยโปรตีนได้ / กัลยา วงศ์สินอุดม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tchem20320kv_tpg.pdf | 620.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_abs.pdf | 506.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tchem20320kv_con.pdf | 508.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_ch1.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_ch2.pdf | 594.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_ch3.pdf | 720.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_ch4.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_ch5.pdf | 609.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_bib.pdf | 494.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem20320kv_app.pdf | 425.06 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.