Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30956
Title: การตั้งตำรับและการทดสอบความคงสภาพของเจลผักคราดหัวแหวนเพื่อใช้ในช่องปาก = Formulation and stability evaluation of Spilanthes acmella Murr. Buccal gel / รสสุคนธ์ สุคนธประดิษฐ์
Authors: รสสุคนธ์ สุคนธประดิษฐ์
Authors: รสสุคนธ์ สุคนธประดิษฐ์
Keywords: Spilanthes acmella;Hydroxyethylcellulose;Gels (Pharmacy);เจล (ยา);ยาจากพืช;ปาก -- การรักษาด้วยยา
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว ร188กส 2548
ว 615.321 ร188ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1362472
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30956
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.