Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรวรรณ กาศสมบูรณ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T03:09:51Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T03:09:51Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว อ177กก 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 615.43 อ177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326381 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30935 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | Cassava | en_US |
dc.subject | Starch | en_US |
dc.subject | Tablets (Medicine) | en_US |
dc.subject | ยาเม็ด -- การทดสอบ | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.subject | ยาเตรียม | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมยา | en_US |
dc.title | การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังโดยวิธีบดเพื่อใช้เป็นสารช่วยแตกตัวในยาเม็ด / อรวรรณ กาศสมบูรณ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | PHARMACY: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
phtec1045ok_tpg.pdf | 84.82 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_abs.pdf | 135.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
phtec1045ok_con.pdf | 236.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_ch1.pdf | 957.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_ch2.pdf | 177.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_ch3.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_ch4.pdf | 434.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_ch5.pdf | 130.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_bib.pdf | 193.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
phtec1045ok_app.pdf | 676.5 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.