Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทวีพร อุณจักรen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:09:20Z-
dc.date.available2014-09-19T03:09:20Z-
dc.date.issued2530en_US
dc.identifier.govdocว 547.037046 ท173กen_US
dc.identifier.govdocว ท173ก 2530en_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1082746en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30880-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2530en_US
dc.subjectกรดอินทรีย์en_US
dc.subjectมะเกี๋ยงen_US
dc.subjectโครมาโตกราฟีย์en_US
dc.subjectสีผสมอาหารen_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่en_US
dc.titleการวิเคราะห์ลูกมะเกี๋ยงสุก (Eugenia paniala Roxb., Myrtaceae) ทางเคมี / ทวีพร อุณจักรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.