Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภราดร ณ พิจิตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:49:01Z-
dc.date.available2014-09-19T01:49:01Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 595.76 ภ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1514887en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28533-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectด้วงถั่วเขียวen_US
dc.subjectคลื่นความถี่วิทยุen_US
dc.titleการให้ความร้อนจากคลื่นความถี่วิทยุเพื่อการควบคุมด้วงถั่วเขียวและผลผลต่อคุณภาพของถั่วเขียวผิวมัน = Radio frequency heating for cowpea weevi control and effect on mungbean qualities / ภารดร ณ พิจิตรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post31154pn_tpg.pdf792.66 kBAdobe PDFView/Open
post31154pn_abs.pdf579.01 kBAdobe PDFView/Open
post31154pn_con.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open
post31154pn_ch1.pdf408.1 kBAdobe PDFView/Open
post31154pn_ch2.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open
post31154pn_ch3.pdf904.47 kBAdobe PDFView/Open
post31154pn_ch4.pdf3.54 MBAdobe PDFView/Open
post31154pn_ch5.pdf394.25 kBAdobe PDFView/Open
post31154pn_bib.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
post31154pn_app.pdf10.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.