Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจรวยพร สมแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:10Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:10Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 จ177รen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459586en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28470-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectสับปะรด -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleรูปแบบการหั่นชิ้นต่อคุณภาพของมะม่วงและสับปะรดระหว่างการเก็บรักษา = Cutting style on quality of mango and pineapple during storage / จรวยพร สมแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352js_tpg.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open
post0352js_abs.pdf500.35 kBAdobe PDFView/Open
post0352js_con.pdf536.82 kBAdobe PDFView/Open
post0352js_ch1.pdf482.7 kBAdobe PDFView/Open
post0352js_ch2.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
post0352js_ch3.pdf1.73 MBAdobe PDFView/Open
post0352js_ch4.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
post0352js_ch5.pdf455.46 kBAdobe PDFView/Open
post0352js_bib.pdf563.23 kBAdobe PDFView/Open
post0352js_app.pdf772.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.