Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28433
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มงคล อินทะหลุก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:46Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:46Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 ม121ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372091 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28433 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | มะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | มะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | ว่านหางจระเข้ | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.title | ผลของการเคลือบผิวด้วยวุ้นว่านหางจระเข้ ไคโตซาน และไขคาร์นูบา ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ = Effect of aloe vera gel, Chitosan and Carnauba wax coating on postharvest quality of mango fruits cv. Chok Anan / มงคล อินทะหลุก | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0948mi_tpg.pdf | 309.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_abs.pdf | 254.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_con.pdf | 243.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch1.pdf | 145.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch2.pdf | 390.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch3.pdf | 251.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch4.pdf | 681.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch5.pdf | 387.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_ch6.pdf | 134 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_bib.pdf | 219.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948mi_app.pdf | 283.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.