Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุเมธี เขื่อนมณีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:40Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:40Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ส456กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363869en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28422-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectวัตถุกันเสียen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleการยืดอายุการเก็บรักษาผลลำไยโดยใช้สารเคมีกันเสียร่วมกับอุณหภูมิต่ำ = Prolonging storage life of longan fruit using chemical preservatives in combination with low temperatures / สุเมธี เขื่อนมณีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0248sk_tpg.pdf208.72 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_abs.pdf140.63 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_con.pdf229.67 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch1.pdf137.23 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch2.pdf284.64 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch3.pdf248.96 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch4.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch5.pdf220.7 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_bib.pdf168.37 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_app.pdf217.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.