Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorหยาดฝน ทนงการกิจen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:39Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:39Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 633.1823 ห162กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1362401en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28420-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectข้าว -- การปรับปรุงพันธุ์en_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์en_US
dc.subjectข้าว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าว -- คุณภาพen_US
dc.titleการพัฒนาดัชนีการผสมข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 พันธุ์กข 15 และพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 โดยใช้สมบัติทางเคมีและการประเมินประสาทสัมผัส = Development of mixing index of rice cv. Chainat 1, cv. RD15 and cv. Khao Dawk Mali 105 using chemical properties and sensory evalution / หยาดฝน ทนงการกิจen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0348yt_tpg.pdf143.76 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_abs.pdf152.03 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_con.pdf121.16 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_ch1.pdf135.17 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_ch2.pdf342.48 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_ch3.pdf206.96 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_ch4.pdf570.79 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_ch5.pdf126.82 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_bib.pdf137.26 kBAdobe PDFView/Open
post0348yt_app.pdf196.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.