Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรินธร ยิ้มย่องen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:02Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:02Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 635.933734 ว173ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1312901en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28360-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectกุหลาบ -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.subjectสารเคมีen_US
dc.titleผลของสารเคมีและอุณหภูมิต่ำต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของดอกกุหลาบหลังการเก็บเกี่ยว / วรินธร ยิ้มย่องen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0845wy_tpg.pdf76.23 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_abs.pdf115.11 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_con.pdf182.58 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_ch1.pdf75.01 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_ch2.pdf799.01 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_ch3.pdf406.39 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_ch4.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open
post0845wy_ch5.pdf67.66 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_bib.pdf293.53 kBAdobe PDFView/Open
post0845wy_app.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.