Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีรศักดิ์ ปั้นวิชัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:00Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:00Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 635.52 ธ378ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311317en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28356-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectผักกาดหอมen_US
dc.subjectคลอรีนen_US
dc.subjectกรดอะซิติกen_US
dc.subjectกรดซิตริกen_US
dc.subjectโซเดียมไฮโปคลอไรท์en_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อตัดแต่งพร้อมบริโภค / ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0845tp_tpg.pdf63.14 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_abs.pdf105.67 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_con.pdf183.44 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch1.pdf99.64 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch2.pdf616.04 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch3.pdf682.05 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch4.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch5.pdf49.24 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_bib.pdf228.13 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_app.pdf39.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.