Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28356
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:00Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:00Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 635.52 ธ378ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311317 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28356 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ผักกาดหอม | en_US |
dc.subject | คลอรีน | en_US |
dc.subject | กรดอะซิติก | en_US |
dc.subject | กรดซิตริก | en_US |
dc.subject | โซเดียมไฮโปคลอไรท์ | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อตัดแต่งพร้อมบริโภค / ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0845tp_tpg.pdf | 63.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_abs.pdf | 105.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_con.pdf | 183.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_ch1.pdf | 99.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_ch2.pdf | 616.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_ch3.pdf | 682.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_ch4.pdf | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_ch5.pdf | 49.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_bib.pdf | 228.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0845tp_app.pdf | 39.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.