Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยจิตรา ศรีวรกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:59Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:59Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ป362ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311033en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28355-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectสารถนอมอาหารen_US
dc.titleผลของสารถนอมอาหารและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ ต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยว / ปิยจิตรา ศรีวรกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0945ps_tpg.pdf69.48 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_abs.pdf115.51 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_con.pdf425.97 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch1.pdf66.77 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch2.pdf360.79 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch3.pdf412.2 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch4.pdf6.33 MBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch5.pdf96.26 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_bib.pdf145.81 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_app.pdf41.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.