Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปาริชาติ เทียนจุมพลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:31Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:31Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.34 ป273ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1238014en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28315-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542en_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- เมล็ดพันธุ์ -- การทดลองen_US
dc.subjectความชื้นen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleผลของความชื้นและอุณหภูมิในการบ่มต่อสีและคุณภาพเมล็ดพันธุ์ถั่วเหลือง / ปาริชาติ เทียนจุมพลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0442pt_tpg.pdf67.15 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_abs.pdf137.31 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_con.pdf241.59 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch1.pdf79.81 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch2.pdf475.9 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch3.pdf162.55 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch4.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch5.pdf410.17 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_ch6.pdf69.11 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_bib.pdf223.6 kBAdobe PDFView/Open
post0442pt_app.pdf575.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.