Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวีระ ฟ้าเฟื่องวิทยากุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:29Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:29Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ว3711กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227880en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28311-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งลำไย -- เชียงใหม่en_US
dc.titleการปรับปรุงเครื่องอบแห้งลำไยแบบไม่แกะเปลือก / วีระ ฟ้าเฟื่องวิทยากุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0941wp_abs.pdf117.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.