Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28309
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิกันดา คงสวัสดิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:46:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:46:29Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 634.3 ว3111ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1226619 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28309 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 | en_US |
dc.subject | ส้มเขียวหวาน -- การเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ส้มเขียวหวาน -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | สีย้อมจากพืช | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | ส้มเขียวหวาน -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.title | ผลของการใช้สีสกัดธรรมชาติและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพของผลส้มเขียวหวานหลังการเก็บเกี่ยว / วิกันดา คงสวัสดิ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0541wk_abs.pdf | 89.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.