Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนงนุช ธรรมพิทักษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:27Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:27Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 น125ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1176575en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28297-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectการฉายรังสีอาหารen_US
dc.subjectคาร์บอนไดออกไซด์en_US
dc.subjectรังสีเหนือม่วงen_US
dc.titleผลของการฉายรังสีอัลตราไวโอเลตและการใช้ก๊าซคาร์บอนไดออกไซด์ ที่มีต่อคุณภาพของผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยหลังการเก็บเกี่ยว / นงนุช ธรรมพิทักษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0438nd_abs.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.