Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27094
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะพร ปะระมะen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:09:04Z-
dc.date.available2014-09-18T09:09:04Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 662.6692 ป3611กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472229en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27094-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectเอทานอล -- การผลิตen_US
dc.titleการผลิตเอทานอลจากการหมักข้าวเปลือกด้วยวิธีการบดหยาบ = Alternative Production from Fermentation of Crushed Paddy Rice / ปิยะพร ปะระมะen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.